Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, satış direktörlüğü görevine Alp Alpmen‘i getirdi. Alpmen, 25 yıllık turizm satış deneyimiyle, zincirin büyüme stratejilerine katkıda bulunacak ve misafir memnuniyetini artıracak.

Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi alanında üstün başarı derecesiyle tamamladı. Turizm sektöründeki kariyerine Conrad Hotel İstanbul, Hilton International İstanbul, Ritz Carlton İstanbul gibi uluslararası otel zincirlerinde başlayan Alpmen, satış ve pazarlama alanında sırasıyla Ritz Carlton İstanbul, Mövenpick, Kappa Turizm, The İstanbul Edition, Radisson Blu Bosphorus Hotel, Point Hotel Barbaros, tekrar Mövenpick Otel İstanbul ve Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel‘de çalıştı. İyi derece İngilizce bilen Alpmen’in ilgi alanları arasında ekonomi, fotoğrafçılık, futbol, tenis ve yüzme gibi sporların yanı sıra tiyatro, sinema ve perküsyon geliyor.

Elite World Hotels & Resorts, satış direktörlüğü görevine getirdiği Alp Alpmen ile, otel zincirinin marka değerini, pazar payını ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor. Turizm Müfettişi olarak Alp Alpmen’e yeni görevinde başarılar dileriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz