Caddebostan barlar sokağında hizmet veren Egeo Balık adlı restoranla ilgili bir müşteri, hesapta hile yapıldığını ve genel memnuniyetsizlik yaşadığını belirten bir şikayette bulunmuştur.

Şikayetçi müşteri, deneyimini şu şekilde ifade etmiştir: ‘Hesapta hiç önümüze gelmeyen şeyler yazılmıştı. Biz fark edince hesaplar karışmış vs diyerek geçiştirdi fakat karıştırılacak bir ortam yoktu, tabii düzeltmeye gitti. Sonra yorumlara baktım ki çoğu insanı aynı taktikle kandırmaya çalışmışlar. O yüzden ben de konuyu belirtmek istedim. Lezzet falan zaten eksilerde. Güzelim mekanlar varken buralarda vakit harcamayın, güvenilir yerlere gidin derim. Bağır çağır bir müzik katliamı da cabası. Koca bir 0.

Bu müşteri yorumu, Egeo Balık restoranının hesap hileleri ve müşteri hizmeti konusunda yaşanan olumsuzlukları ortaya koymaktadır. Restoranın bu tür sorunları çözme ve müşteri memnuniyetini sağlama konusunda daha dikkatli olması gerekmektedir. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini paylaşmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz