Etiler’de bir burger restoranı olan Akali, müşterisi Mert Olpak‘ın şikayetiyle gündemde. Mekanın hizmet kalitesi ve garson sorunlarına vurgu yapan şikayette, sipariş hataları ve garsonların ilgisiz tutumu, müşteri memnuniyetini olumsuz etkilemiş görünüyor.

Mert Olpak’ın değerlendirmesi şu şekilde: ‘İstanbul’daki bütün Akali şubelerine gittim, özellikle Suadiye’dekine sık sık giderim. Sanırım buradaki garson arkadaşların maaşı diğerlerine göre çok düşük. Sipariş eksik alındı, eksik geldi. Diğer sipariş nerede dedik, önce geliyor dediler, sonra geri gelip itiraf ettiler. Gelmeyen hamburgerin siparişini tekrar aldılar, onu da yanlış getirdiler 😀 Üstüne hesabı getirdiklerinde dahil bir defa özür de dilemediler. Markanın sahibi bunu okuyorsa Etiler ekibini komple değiştirmenizi tavsiye ederim, markanızı lekeliyorlar. Özellikle de 15 Aralık 2023 akşamı çalışan siyah saçlı, standart tipli bayan arkadaş, sanırım kovulmak için özellikle çaba sarf ediyor.

Müşterinin şikayeti, Akali Etiler şubesindeki hizmet kalitesi sorunlarına ve garsonların performansına dikkat çekiyor. Mekanın müşteri memnuniyetini sağlamak adına gerekli önlemleri alması, hizmet kalitesini artırması önemlidir. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz