Fenerbahçe Parkı içinde hizmet veren Romantika, müşteri Süleyman Arifoğlu‘nun paylaştığı bir şikayetle gündeme geldi. Türk kahvesi ve San Sebastian siparişi veren Arifoğlu, yaşadığı hizmet zayıflıklarını detaylı bir şekilde ifade etti. Tek çalışanın yoğun bir Pazar günü ile başa çıkmakta zorlandığı ve tadilat sürecinde oldukları iddiaları, müşterinin deneyimini olumsuz etkiledi. İşte Süleyman Arifoğlu’nun yaşadığı sorunların detayları…

Hafta sonu eşimle birlikte gittiğimizde Türk kahvesi ve San Sebastian söyledik. Türk kahvesinin yanında çeşme suyu veriyorlar. San Sebastian da muhtemelen 2-3 günlük falandı. Pazar günü tek personel çalışıyor ve tadilata girdiklerini söyledi. Hesap ödemek için ben gittim onu da kabul etmiyor ve bekletiyor. Böyle güzel bir yerin böyle bir işletmede olması gerçekten çok yazık.

Romantika, Süleyman Arifoğlu’nun yaşadığı olumsuz deneyimi dikkate almalı ve müşteri memnuniyetini artırmak için gereken adımları atmalıdır. Zayıf hizmet, taze olmayan ürünler ve eksik idare, bir restoranın itibarını ciddi şekilde zedeleyebilir. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz