Arnavutköy’de hizmet veren Revma Balık, lezzetli deniz ürünleriyle bilinse de, bir müşterinin paylaştığı şikayet oldukça endişe verici. Ali Osman Bey, Revma Balık’ta yedikleri yemekten sonra yaşadıkları ciddi sağlık sorunlarını ve restoranın bu konudaki sorumluluğunu inkar eden tutumunu paylaşıyor.

Müşteri, yaşadığı zehirlenme olayını şu şekilde ifade ediyor: ‘Burada yediğimiz yemekten sonra masada bizimle beraber olan herkes hastalandı ve üç gündür bu deniz mahsülü zehirlenmesinden muzdaribiz. Lokantayı arayıp bir açıklama ve özür beklediğimizi söylediğimizde ise sorumluluklarını reddeden terbiyesiz bir üslup ile karşılaştık. Paramızla rezil olmak tam olarak bu olsa gerek. Günlerce süren bir zehirlenme ve hakaretamiz bir cevap. Dolandırıcı, aşağılık bir işletme.‘”

Müşteri sağlığı ve güvenliği her şeyden önce gelir. Revma Balık’ta yaşanan bu olumsuz deneyim, müşteri sağlığını riske atmanın ötesinde, işletme iletişimi ve sorumluluk taşıma konularında ciddi bir soru işareti yaratmaktadır. Turizm Müfettişi olarak benzer durumları paylaşarak, tüketicilerin bilinçlenmesine ve güvenilir mekanlarda vakit geçirmelerine katkı sağlamaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz