Serkan Yalınkılıç, Florya’da bulunan Kaşıbeyaz Florya restoranında yaşadığı olumsuz deneyimi paylaşarak, özellikle yemek servisiyle ilgili yaşanan problemlere dikkat çekiyor. Ailecek güzel bir akşam yemeği için gittikleri restoranda yaşadığı sıkıntıları anlatıyor.

Serkan Yalınkılıç’ın yorumu şu şekilde: ‘Ailece güzel bir akşam yemeği için gelmiştik fakat önce kuzu tandır kalmadı maalesef diye 5 dakika sonra geldiler daha sonra çocukların yemeklerini unutmuşlar artırabiliriz dendi fakat bizim yemeklerimiz bitmek üzereydi aç kaldık desem yanlış olmaz 4 kişi 2 tabakla doymaya çalıştık keşke çocukların değilde bizim sipariş unutulsaydı kötü bir deneyim oldu.‘”

Kaşıbeyaz Florya, müşteri memnuniyetini sağlamak adına yemek servisi konusunda yaşanan sorunlara daha fazla dikkat etmelidir. Siparişlerin eksik veya geç gelmesi, müşteri deneyimini olumsuz etkileyebilir ve müşteri kaybına neden olabilir. Restoran, hizmet kalitesini artırmak ve benzer durumları önlemek için gerekli önlemleri almalıdır. Benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz