Kadıköy bölgesinde konuklarına hizmet veren Holiday Inn Istanbul – Kadikoy oteli, müşterisi Melikşah Çetin‘in kahvaltı anlaşmazlığı nedeniyle yaptığı şikayetle gündemde. Melikşah Çetin, rezervasyon sırasında kahvaltının dahil olup olmadığının belirtilmediğini ve sabah kahvaltı hariç denildiğini ifade ederek, otelden gelen tutumun memnuniyetsizlik yarattığını paylaştı.

Melikşah Çetin’in detaylı şikayeti şu şekilde: ‘Rezervasyon sırasında kahvaltı dahil olup olmadığı söylenmedi. Sabah kahvaltı hariç dendi ve kahvaltıdan geri çevrildik, iki ayrı odaydık. Sürekli otellerde konaklayan biri olarak böyle bir tutum asla görmedim. Kendi kabahatlerini bize yüklediler.‘”

Müşteri geri bildirimleri, işletmelerin hizmet kalitesini artırmak adına önemli bir kaynaktır. Holiday Inn Istanbul – Kadikoy yönetimine, rezervasyon esnasında müşterilere kahvaltı bilgisinin daha açık bir şekilde verilmesi ve beklenen hizmetin sağlanması çağrısında bulunuyoruz. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz, müşteri memnuniyeti ve doğru iletişim konularında duyarlılığımızı sürdüreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz