Cansel Hanım, 24.12.2023 tarihinde Fapel Restaurant Florya’da düzenledikleri bir müşteri organizasyonunda yaşadıklarına istinaden bir şikayet paylaştı. Müşterinin ifadesine göre, organizasyonun başlamadan önce toplanması için verilen saatten önce mekan tarafından müdahale edilmiş, organizasyon malzemeleri kaybolmuş ve müşteri memnuniyeti ihlal edilmiştir.

Cansel Hanım’ın yorumu şu şekilde: ‘24.12.2023 tarihinde bir müşterimizin cinsiyet belirleme partisini yapmak için organizasyona gittik. Organizasyon saat 3-4 arası biteceği söylendi, biz toplamak için saat tam 3’te oraya geri döndük. Üstelik kartımızı vermiştik, bitmeden bir saat önce bizi arayın gelip toplayalım diye. Kendileri bizi hem aramadılar hem de verdiğimiz saatten önce organizasyon malzemelerimizi topladılar. Geldiğimizde sütunlarımız, ayıcıklarımız kayıptı ve işletme müdürüne nerede olduğunu sorduğumuzda çöpe atılmıştır atıldıysa atıldı gibi umursamaz, üslupsuz cevaplar verdi. Masrafımız karşılanmadı. Mekan sahibi sıkıntı çıkmasın diye bizleri tehdit etti. Organizasyon yapmanızı önermem.‘”

Fapel Restaurant Florya, müşterilerine sağladığı organizasyon hizmetlerinde daha dikkatli ve profesyonel olmalıdır. Müşterinin malzeme kaybı ve memnuniyetsizliği, mekanın organizasyon süreçlerini gözden geçirmesi gerektiğini işaret eder. Müşteri memnuniyetini sağlamak adına yaşanan olumsuz olayları telafi etmeli ve benzer durumları önlemek için gerekli önlemleri almalıdır. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz