İstiklal Caddesi’nde bulunan Escape Club İstanbul, müşterisi Sevgi Hanım‘ın paylaştığı olumsuz deneyimle gündeme geldi. Sevgi Hanım, mekanın içerisindeki garsonlar ve sürekli müşterilere alkol getirip sarhoş etmeye çalışmaları nedeniyle mekanı kötü bir yer olarak nitelendiriyor.

Sevgi Hanım’ın detaylı şikayeti şu şekilde: ‘Çok kötü bir mekan, içerisi hepsi abaza garsonları. Sürekli sizi çok beğendim numaranızı verin, sürekli alkol getirip sarhoş etmeye çalıştılar. Sakın ama sakın gitmeyin, düşmeyin böyle tuzaklara. Terbiyesizler, böyle bir Clio olduğunu bilmiyordum.‘”

Müşteri geri bildirimleri, işletmelerin hizmet kalitesini artırmak adına önemli bir kaynaktır. Escape Club İstanbul yönetimine, müşteri memnuniyetine daha fazla odaklanmaları ve içerideki personelin müşterilere saygılı bir hizmet sunmasını sağlamak için gereken adımları atmaları çağrısında bulunuyoruz. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz, müşteri memnuniyeti ve etik hizmet konularında duyarlılığımızı sürdüreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz