Çiçek Pasajı’nda bulunan İkinci Bahar Restaurant, müşteri Mert Pehlivan‘ın yaşadığı olumsuz deneyimle gündeme geldi. Pehlivan, rezervasyon sırasında karşılaştığı sorunlar ve cinsiyet ayrımcılığına maruz kalması nedeniyle restoranın işleyişine yönelik eleştirilerde bulundu. Çiçek Pasajı gibi tarihî bir mekânda bulunan İkinci Bahar Restaurant’ın bu tür şikayetlerle anılması, işletmenin müşteri memnuniyetine verdiği önemi sorgulamaya açabilir.

Müşteri Mert Pehlivan, İkinci Bahar Restaurant ile ilgili yaşadığı olumsuz deneyimi şu şekilde paylaştı: ‘Tek kelime ile anlatmak isterdim ama maalesef tek kelime ile anlatılamayacak kadar kötü bir işletme. Önünden geçerken bile kafamı çevirip bakmayacağım bir mekan artık. Tarihi Çiçek Pasajı’nın içerisinde yakışmayan bir yer ne söylenebilir ki. Cumartesi akşamı rezervasyon yapmak için pazartesi gününden telefon açtım. Telefonda görüştüğüm kişiyle her konuda anlaştık tam telefonu kapatırken son anda yanınızda bayan var mı diye bir soru yöneltti ve hayır sadece üç erkek olacağız dedim. Daha sonrasında saçma sapan bir şekilde eski çağdan kalma birkaç lafla bana bu konuda yardımcı olamayacaklarını söyleyip rezervasyonu iptal etmeye çalıştılar, ısrarlar sonrasında tamam efendim siz gelin yardımcı olacağız dediler. Cumartesi akşamı gittiğimizde ise böyle bir rezervasyonun olmadığını söyleyip telefon kayıtlarını göstermeme rağmen bizi sırf üç erkek olduğumuz için dışarıdaki masalara binbir türlü sebeplerle oturtmadılar. (Saat kaça kadar oturacaksınız? Sizi çok fazla oturtamam kazancım az oluyor, vs. vs.) Başka bir restauranta gidip oturduk ilerleyen saatlerde sırf turist olduğu için tek başına bir erkeği dışarıda kadınların olduğu masanın dibine kaçırmamak için oturtan bir zihniyet mevcut burada çok yazık gerçekten…‘”

İkinci Bahar Restaurant, müşteri Mert Pehlivan’ın ifade ettiği olumsuz deneyimleri değerlendirmeli ve müşteri memnuniyetini sağlamak adına gerekli önlemleri almalıdır. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz