Bebek’in popüler mekanlarından biri olan Mangerie, müşterisi Beyzanur Tekin‘in şikayetiyle karşı karşıya. Beyzanur Tekin, mekanın sadece influencer’ların övdüğü bir yer olduğunu belirterek, manzara için gittikleri restoranda yaşadıkları olumsuz deneyimi paylaştı.

Beyzanur Tekin’in detaylı şikayeti şu şekilde: ‘Rezalet bir işletme sadece influencer’ların şişirdiği bir yer. Manzara için gitmiştik, arkadaşımla fotoğraf çekinmek istedik. Ancak köşedeki koltukta ve giriş kısmında çalışan kahverengi saçlı bir hanımefendi bize ona çok kibar bir şekilde, “Burada fotoğraf çekinmek istiyoruz” dediğimizde garip ağız ve yüz hareketleri yaparak, tavırlı bir şekilde “Tamam, ama rezervelidir” dedi. Biz hemen kalkacağımızı söyledik. Daha sonra gelip geçerken bizi izliyordu ve bize ukala bakışlar atıyordu. Sonrasında kahve istedik; gelen kahve bardağının altlığı bile yoktu. Evde kahve doldurmuşum gibi sadece cam bir bardakta geldi. Şok olduk, sunum denen bir şey asla yoktu. Kahveyi içip direkt kalktık. Çıkarken aynı hanımefendi duruyordu orada ve hoşçakalın bile demedi. Gerçekten ilgisiz bir işletme, bir daha asla gitmem. Bu zamana kadar hiç böyle davranılan bir işletmeye gitmedim. O hanımefendi ve negatif enerjisi, mekandaki herkesi etkiliyordu.‘”

Müşteri geri bildirimleri, işletmelerin hizmet kalitesini artırmak adına önemli bir kaynaktır. Mangerie yönetimine, müşteri memnuniyetine daha fazla önem vermeleri ve personel tutumlarına dikkat etmeleri çağrısında bulunuyoruz. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz, müşteri memnuniyeti ve olumlu atmosfer konularında duyarlılığımızı sürdüreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz