Ataşehir’de bulunan Aheste Et & Balık Restoranı, müşterisi Mustafa Emir’in paylaştığı şikayetle gündeme geldi. Mustafa Emir, eşiyle beraber gittiği restoranda yaşadığı masa düzeni sorunu nedeniyle yaşadığı olumsuzluğu dile getirdi.

Mustafa Emir’in detaylı şikayeti şu şekilde: ‘Eşimle gittim, garson zorla 6 kişilik masaya bitişik 2 kişilik masaya oturtmak için mücadele verdi. Resmen boş masalar gösteriyorum, yok onlar 4 kişilik diyor. Çoğunda 2 kişi oturuyor görüyoruz. Müsade etmedi, meyse en azından bir şeyler yiyip kalkalım dedik, ne alacaksınız dedi garson, bir menü verin bakalım dedim, siz ne istiyorsunuz dedi. Biz kalkalım dedik. İşletme sahibi ile görüşebilir miyim dedim, burada değil dediler. Yetkili kim, onunla görüşeyim dedim. Siz önce bize anlatın dedi, ben Google’dan yazarım, oradan okursunuz dedim.’

Müşteri geri bildirimleri, işletmelerin hizmet kalitesini artırmak adına önemli bir kaynaktır. Aheste Et & Balık Restoranı yönetimine, müşteri memnuniyetini sağlamak ve masa düzeni konusunda daha hassas olmaları için gerekli adımları atmaları çağrısında bulunuyoruz. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz, müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi konularında duyarlılığımızı sürdüreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz