Beyoğlunda konuklarını ağırlayan Manesol Galata Hotel ile ilgili Aylin Hanım‘ın yapmış olduğu şikayet, temizlik, hizmet kalitesi ve donanım eksiklikleri üzerinde odaklanmaktadır. Aylin Hanım’ın, otelin temizlik durumunun oldukça kötü olduğunu, kahvaltı hizmetinin yetersiz ve hijyenik olmadığını belirttiği şikayetinin tamamı şu şekilde:

1 yıldız bile haketmeyen otel, hayatında daha önce otel görmeyenler ‘Aaa ne kadar güzel otelmiş’ deyip geçiniyorlar, başka otellerde hiç konaklamadıkları belli. Biraz daha fazla para verirseniz aynı bölgede çok çok daha iyi ve en önemlisi temiz otellerde konaklayabilirsiniz! Eksikleri sayıyorum: Temizlik puanı: -1000!! Restoranda kahvaltıda mutfak bezi ile yerleri siliyorlar, tekrar aynı bez ile masalar siliniyor. Kendi gözlerimizle gördük. Kahvaltıda bardaklar ıslak, pis, lekeli veriliyor. Çalışanların ter kokması dahada iğrenç, kahvaltımızı bu durumlardan sonra dışarıda yaptık hergün, otel’e kahvaltı parası ödediğimiz halde. Oda temizliği yoktur, eski kalan misafirlerin pisliği ile dolu oda, saçmı dersin kılmı dersin ne ararsan var. Oda gelip temizlenmiyor. Sıcak su yok, soğuk su yok, su hiç akmıyor banyoda duş alabiliyorsanız şansınız vardır. Yataklarda beliniz kırılıyor, bel ağrısından yürüyemiyorsunuz, yataklar çok kötü. Asansör çalışmıyor, asansörde kaldık ailecek. Resepsiyonda çalışanlar çok saygısız ve yardımsever değil, tek amaçları fazlasından para koparmak, gelip bilmişlik satıyorlar müşteriye karşı. Bu otel nasıl 4 yıldız haketmiş gerçekten anlam veremiyoruz, rezalet bir durum.

Bu detaylı şikayet, Manesol Galata Hotel’in temizlik, hizmet kalitesi ve donanım eksiklikleri konusunda ciddi sorunlar yaşadığını göstermektedir. İşletme, müşteri geri bildirimlerini dikkate alarak bu konularda önemli iyileştirmeler yapmalıdır. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz