Akaretler’de hizmet veren Pepe Rosso Gastropub, müşterisi Kübra Çıplak‘ın yorumuyla gündemde. Mekanın güzel ortamına rağmen, hesapta bulunan ekstra hizmet bedeliyle karşılaşan Kübra Çıplak, bu durumu hayal kırıklığına uğratıcı bulduğunu belirtti.

Kübra Çıplak’ın yorumu şu şekilde: “Mekanın ortamı güzel diye oturduk. Fiyatlar ortalamanın üstündeydi, hadi ortam güzel diye verilir diye düşünürsünüz sipariş ettik. Tam kalkacağız, hesap geldi 45 lira hizmet bedeli yazıyor adisyonda. Zaten bir mekanda oturduğumuz için büyük bir karla satış yapıyorsunuz, üstüne bir de hizmet bedeli almak nedir? Hayatımda ilk defa gördüm böyle bi şey. Madem öyle başta biz böyle yapıyoruz deselerdi, ben kendi içkimi self servis alırdım böyle bir durumda yoksa hiç oturmazdık. Olay 50 lira değil, bunun her şey bittikten sonra bize dayatılması. Hiç tavsiye etmiyorum, gidecek olanlar da ona göre gitsin.

Turizm Müfettişi olarak, müşteri memnuniyetinin ve açık iletişimin önemine vurgu yapıyoruz. Pepe Rosso Gastropub’ın, hizmet bedeli uygulamasını gözden geçirerek benzer durumları önlemeye yönelik adımlar atmalarını öneriyoruz. Benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz