Beşiktaş’ta konumlanan Elbet Steakhouse, müşterisi Figen Tekyol‘un şikayetlerine maruz kaldı. İşte Figen Tekyol’un markayla ilgili detaylı değerlendirmesi:

Birkaç sefer size gelişimiz ancak hiçbir şey değişmemiş garson arkadaşların suratsızlığı, servisteki sert ifadeleri, sunumları masaya sert sert bırakmaları, sert ifadelerle soğanı kesip ağzına bıçakla sokmaya çalışmaları pes yani çok ayıp. Yabancı misafirlerimize ne açıklama yapacağımızı şaşırdık. Çok dolusunuz yetişemeyebilirsiniz ki sizde bu mümkün değil, bayağı kalabalık çalışanınız var o akşamda bunu gördük geldiğimiz akşamda bayağı yoğundunuz ilgi alanınız başkaydı anlaşılan ancak kapıdan kim girerse girsin bu şekilde davranmamalısınız profesyonellik bunu gerektirir. İlk zamanlarınızı hatırlarım, çok daha nezaket içindeydi her şey. Üstelik bir rezervasyona iki farklı anlarda gelen müşterilerinizi iki ayrı masaya oturtmanız da takdire şayandı. Nasıl becerdiniz personel arkadaşlar bunu, ayıp vallahi. Olmadı ELBET yetkilileri, gerçekten çok ayıp, yakışmadı hiç. Bir daha mı, tövbe. İşletme büyük olabilir ama kalitede bayağı gerilemişsiniz.

Bu şikayet, müşteri memnuniyetsizliğinin çeşitli yönlerini vurgulayarak işletmeye olumlu bir şekilde katkıda bulunabilecek değerli geribildirimler içermektedir. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz