Beşiktaş’ta müşterilerine hizmet veren Ruby Restaurant, müşteri şikayetleriyle gündeme geldi. Müşteri, mekanın sunduğu hizmet ve fiyatlandırma politikasıyla ilgili şikayetlerini şu şekilde ifade etti:

Eskiden kötünün iyisi bir kulüptü, şimdi kötünün kötüsü olmuş. Bir bardak sodaya 200 TL, 750 ml lik suya 250 TL yazan çalışanların çoğunun kaba, saygısız ve medeniyetsiz olduğu hırsız vari bir işletmedir. Eskiden sodası suyu ücretsiz veriyorlardı, şimdi ne oldu da milleti soymaya çalışıyorsunuz? Müzikler de berbat ötesi, DJ değişmiş sanırsam. Zaten silahlı bir olay olmuştu, o tarihten sonra iyice bozmuşlar. Mekan çok küçük ama İstanbul’da düzgün gece kulübü olmadığı için bazen mecbur kalınıp gidiliyor. Birçok insanın gitme sebebi de bence bu. İnşallah güzel bir yer açılır da kurtuluruz buradan.

Müşterinin ifadeleri, Ruby Restaurant’ın müşteri memnuniyetsizliği ve sunduğu hizmete dair sorunlarına dikkat çekiyor. Restoranın yönetimi, bu tür şikayetleri dikkate alarak müşteri memnuniyetini artırmak adına adımlar atabilir. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz