Beşiktaş’ta bulunan fast food restoranı “Cajun Corner“, uzun yıllardır müşterisi Yusuf Emre Muratoğlu tarafından beğenilen bir mekan olarak biliniyordu. Ancak Muratoğlu’nun son ziyaretinde yaşadığı hayal kırıklığı, mekanın kalitesine dair düşüncelerini değiştirdi.

Yusuf Emre Muratoğlu’nun yorumu şu şekilde: “Uzun yıllardır beğenerek gittiğim bir mekandı. Son gidişimde hayal kırıklığına uğradım. Patatesler çiğ ve lezzetsizdi. Tavuğun tadı asla gelmiyor, nerdeyse sadece dış kısımdaki çıtır kısımdan oluşuyordu. Tavuk çok kuru ve sert. Soğan halkaları eskisi gibi değil. Burgerler ise diğerlerine göre daha iyiydi, yenilebilir durumdaydı. Mix menü hâlâ dışarıdaki birçok mekana göre oldukça uygun ama lezzet anlamında çok gerilemiş mekan. Fotoğraftaki 2 kişilik menü içecekle birlikte 325 TL.

Bu tür geri bildirimlerin işletmelerin hizmet kalitesini iyileştirmeleri için önemli olduğuna inanıyoruz. Cajun Corner Beşiktaş’a, lezzet ve servis konularında daha fazla dikkat göstererek müşteri memnuniyetini sağlamak adına adımlar atmalarını öneriyoruz. Turizm Müfettişi olarak, benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz