İstanbul’un saygın otellerinden biri olan Ramada Hotel & Suites by Wyndham Istanbul Merter, konuklarından Ebru Hanım‘ın yaşadığı rezervasyon sıkıntısı ve olumsuz deneyimle anılıyor. Ebru Hanım, telefonla yapılan rezervasyon sırasında karşılaştığı problemleri paylaşıyor.

Ebru Hanım’ın deneyimine göre, telefonla rezervasyon yaptığı sırada odalardaki yatak düzeni ve kahvaltı fiyatı hakkında aldığı bilgilerin ardından, otele geldiğinde söz konusu odanın olmadığı ve kahvaltının fiyatının anlaşılanın üzerinde olduğu ortaya çıkmış. Ebru Hanım, telefon görüşmesi sırasında verilen bilgilerin tutmadığını ve personelin kaba davrandığını ifade ediyor. Ayrıca, Ramada Hotel & Suites by Wyndham Istanbul Merter’in diğer otellerle görüştüğünde telefonlarının kapalı olduğunu belirtiyor ve yaşadığı sorunları ilettiğinde olumsuz bir tepki aldığını söylüyor. Bu durum üzerine başka bir otelde konaklamayı tercih ettiğini belirten Ebru Hanım, yaşadığı bu olumsuz deneyim nedeniyle Ramada Hotel & Suites by Wyndham Istanbul Merter’e sert eleştirilerde bulunuyor.

Ebru Hanım’ın yaşadığı rezervasyon sıkıntısı ve karşılaştığı olumsuzluklar, Ramada Hotel & Suites by Wyndham Istanbul Merter’in müşteri memnuniyetine dair soru işaretleri yaratıyor. Turizm Müfettişi olarak, okurlarımıza benzer durumlar konusunda bilgi vermeye devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz