Abdulaziz Gürcü, Hilton İstanbul Bakırköy‘de geçirdiği iş seyahati sürecinde karşılaştığı sorunları paylaştığı bir şikayet yayınladı:

Otele iş seyahati için 3 gece konakladık ve otel odaları ve manzarası inanılmaz güzel fakat güler yüzlü personel bulmak çok zor. İlk defa bir otelde otoparkın konaklayan müşterilere ücretli olduğunu gördüm. Konakladığımızın 2. Günü rahatsızlanan arkadaşımızı hastaneye götürdük ve gece 22:00 sularında otoparka girdik fakat otopark asansörü aşağıya inmiyordu. 15-20 dk bekledikten sonra otoparka inan başka bir müşterinin gelmesi ile yukarı çıkabildik. Ertesi gün bunu bildirdiğimde güvenlik belli bir saatten sonra aşağı otoparka asansörü çalıştırmadıklarını söyledi. O zaman neden aşağı otoparka inerken uyarmıyorsunuz ki başka otopark mevcut değil.

Otel yönetimi, bu tür şikayetlere duyarlı bir şekilde yaklaşmalı, müşteri memnuniyetini artırmak adına gereken düzeltmeleri yapmalıdır. Güler yüzlü personel sağlamak, otopark hizmetini düzenlemek ve genel hizmet kalitesini artırmak, müşteri memnuniyetini sağlamak açısından önemlidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz