Galata’nın ünlü mekanlarından biri olan Galata Dersaadet Restaurant, Mert Sever isimli müşterinin yaptığı bir şikayetle gündeme geldi. Sever, mekanın Türk vatandaşlarına karşı gösterdiği ayrımcı tavrı sosyal medya üzerinden paylaşarak dikkat çekti.”

Mert Sever, “Çok üzülerek söylüyorum, böyle bir işletmenin TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşlarına böyle tavırla karşılanıp yabancı vatandaşları el üstünde tutması çok ama çok incitti ve kırdı. Sorun bir Türk vatandaşı bayan hanımefendi sigara içiyordu ve yabancı bir hanımefendinin rahatsız olduğunu garsonun söylemesiyle başlayıp Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı hanımefendiyi ve ailesini o masadan kaldırmak istediler. Mekan açık alan, herkes sigara içiyor, bir o kişiden mi rahatsız olundu? Yazık. Gerçekten kendi adıma çok kırıldım. Bu utanç tablosu, sizin gibi esnafların yabancı kişilerden daha fazla para kazanç hırsından oluyor aslında. Bir gün gelecek, sizin gibi esnaflar o değersiz gördüğünüz Türk lirasını mumla arayacaksınız. Nokta.” şeklindeki yorumuyla Galata Dersaadet Restaurant’ta yaşadığı olumsuz deneyimi paylaştı.

Mert Sever’in şikayeti, Galata Dersaadet Restaurant‘ın müşteri memnuniyeti konusunda sorunları olduğunu gösteriyor. Bu tür şikayetler üzerine mekan, müşterilerini ayrımcılık yapmadan eşit bir şekilde ağırlamaya ve çözüm üretmeye odaklanmalıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz