Bayrampaşa’da konumlanan Golden Tulip Istanbul Bayrampaşa Hotel, müşterisi Kürşat Vahit Altınpınar‘ın paylaştığı rahatsız edici şikayetiyle adından söz ettiriyor. Altınpınar, konaklamasında yaşadığı olumsuzlukları ve resepsiyonla ilgili yaşadığı sorunu detaylı bir şekilde dile getiriyor.

Kürşat Vahit Altınpınar, otelle ilgili deneyimini şu şekilde ifade ediyor: “20 Ekim’deki konaklamamda lütfen rahatsız etmeyin broşürünü kapıya asmama rağmen odaya girilmiş ve odadaki cips vs. alınmış olduğunu gördüm. Resepsiyona olan rahatsızlığımı bildirdim, lakin mantıklı bir cevap alamadım. Bize söylenen kahvaltı fiyatı ile kahvaltı salonundaki fiyat farklıydı! Bu arada resepsiyondaki bir beyefendinin de hakkını yemeyeyim, kendisi çok yardımcı oldu. İsmini bilmediğim için yazmıyorum ama giriş kaydımızı o yapmıştı. Tekrar kalır mısınız diye sorsanız kesinlikle tercih etmem!”

Turizm Müfettişi olarak, otellerin müşteri geri bildirimlerine daha fazla özen göstermeleri ve çözüm odaklı yaklaşımlar geliştirmeleri gerektiğini vurguluyoruz. Müşteri memnuniyeti, otellerin başarısında kilit bir faktördür ve bu yönde adımlar atılmalıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz