Bayrampaşa’nın prestijli otellerinden Windsor Hotel & Convention Center, misafiri Onur Tenekeci‘nin paylaştığı olumsuz deneyimle gündeme geliyor. Tenekeci, otel yönetimi ve çalışan personelinin ilgisiz ve kaba tavırları hakkında detaylı bir şikayette bulundu.

İşte Müşterinin Şikayeti: “Öncelikle otel yönetimi çok ilgisiz, çok duyarsız bir vizyonları var. Kendilerine yakışanı, şirketin otelin prestijine duyarlı değiller. Yönetim çalışan personelleri kaba saba mahalle tavırlarıyla konuşan bir personel, otel misafiri ile kavga etme derecesine geliyorlar ve yönetim buna sessiz kalıyor. Aaa PARDON, NERDEYSE MADALYA TAKACAKLAR KENDİLERİNE! Şirketinizi, markanıza önem veriyorsanız, yönetim çalışanlarının otel misafirlerine daha saygılı, kibar ve usturupluca davranması gerektiğini düşünüyorum. Sokak tavırlarıyla böyle bir işletmede çalışılması, sizin firmanıza zarar verir. Windsor Hotel, otel misafiriniz gelmeden önce, konaklamadan önce sizin sayfanıza bakar, yorumlarına bakar. Bu şekilde sizi tercih ederler. Artık kötü yorumlar, sizin kaybınıza prestijinizi leke olur. Bence konaklayan misafirlerinize, yorumlarına daha fazla önem verin ve kulak arkası yapmayın. İşletme çalışan personel aşırı derecede suratsızlar, hiç de kibar değiller!”

Onur Tenekeci’nin detaylı yorumu, Windsor Hotel & Convention Center’ın müşteri memnuniyeti konusunda yaşadığı zorlukları ortaya koymaktadır. Turizm Müfettişi olarak, otellerin müşteri geri bildirimlerine daha duyarlı yaklaşmalarının ve olumsuz deneyimleri çözüme kavuşturmalarının önemini vurguluyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz