Bahçelievler, Yenibosna’da bulunan İstanbul Gönen Otel, konuklarından gelen bir müşteri şikayeti ile negatif bir şekilde dikkat çekiyor. Otelde konaklayan bir müşteri, odalarda kötü koku ve ses sorunlarıyla karşılaştığını belirterek diğer potansiyel misafirleri uyarıyor.

Otelde konaklayan bir müşteri, deneyimini şu şekilde ifade ediyor: “Bu otele rezervasyon yaptırmadan önce bu yorumumu lütfen dikkate alın. Odalar lağam kokuyor, katlarda tadilat vardı ve sesten uyuyamıyorsunuz. Yastıklar kokuyor, yıkamadan muhtemelen koku sıkılarak tekrar kullanılıyor ama nafile, kıllardan yıkanmadığı belli oluyor. Katçılar bağırarak tüm katta ses yapıyor. Gerçekten 5 yıldız mı bu otel, inanamıyorum. Çevredeki diğer 5 yıldızlı otellere lütfen göz gezdirin. Hele ailenizle gidiyorsanız kesinlikle gitmeyin, ses yalıtımı yok, yan odadaki tüm sesleri duyabiliyorsunuz. Klimalar gümbür gümbür çalışıyor, misafir ilişkileri ve resepsiyon sıfır.

Turizm Müfettişi olarak, otellerin müşteri memnuniyetini artırmak adına gereken önlemlerin alınmasının gerektiğini vurguluyoruz. Diğer potansiyel misafirleri bilgilendirmek ve daha iyi bir konaklama deneyimi sunmak adına otelin iyileştirmeler yapması önemlidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz