Bahçelievler’de hizmet veren Rox Hotel İstanbul, müşterisi Erkan Oruç‘un paylaştığı şikayetle olumsuz bir ışık altında. Erkan Oruç, oteldeki çalışanların genel ilgisizliği ve hizmet kalitesinin düşük olduğu konusunda çarpıcı yorumlarda bulunuyor.

Erkan Oruç, otelle ilgili deneyimini şu şekilde ifade ediyor: “Çalışanların hepsi asık suratlı. Resepsiyondan tutun da temizlikçiye kadar gülen yok. Zorla cevap veriyorlar. Kahvaltı salonunda suratlar asık, gelmemeniz için dua ediyorlar gibi. İçerdeki aşçı bile bir şey istediğinde zorla veriyor sanki. Kahvaltıda çeşit yok. Kimse yemiyor ama soğuk mezeleri her gün koyuyorlar. Rus salatası, turşu falan var sabahları ama yiyen birini görmedik. Geç kalırsanız her şey bitiyor ve yenilemiyorlar. Börek lezzetsiz. Çay bardaklarının bazıları çatlak, içi sarı. Yani kahvaltı kötü. Odaların sesleri duyuluyor. Odaya su isteyince kapıyı parasını isteyerek açıyorlar. Resepsiyonda asık suratlı insanlar sizi karşılar. Para odaklı bir hotel. Bir daha kalmam.

Turizm Müfettişi olarak, otellerin müşteri geri bildirimlerini dikkate alarak hizmet kalitesini artırmalarının önemli olduğunu vurguluyoruz. Müşteri memnuniyetsizlikleri, otellerin gelişimine katkı sağlamak adına ciddiye alınmalı ve düzeltici önlemler alınmalıdır.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz