Cecconi’s Restaurant, müşterilerinden birinin paylaştığı şikayetle adından söz ettirdi. Restoran müşterisi, uzun zamandır denemek istediği bu mekandan yaşadığı deneyim ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

Müşteri, “Uzun zamandır denemek istediğimiz bir yerdi. Yiyecek olarak wow bir ürün yok. İlgi alaka fazlasıyla iyiydi. Özel bir gün kutlama amacıyla gitmiştik. Çıkarken fotoğraf çekilmek istedik, tam çekilirken biri koşarak gelip ‘Burayı boşaltır mısınız? VIP müşteri geliyor!’ dedi. Hayatımda daha büyük bir terbiyesizlik görmedim. Senin VIP müşterinden banane kardeşim. Çok önemliyse ayrı girişten sok. Bir kışkışlamadığı kaldı. Bir daha da kesinlikle önünden bile geçmem.” şeklinde konuştu.

Turizm Müfettişi olarak, müşteri memnuniyetinin işletmelerin başarısı için ne kadar kritik olduğunu vurgularız. Cecconi’s Restaurant’ın yaşanan bu olumsuz deneyimi değerlendirmesini ve müşterilere daha saygılı bir şekilde yaklaşmasını umarız. Müşteri geri bildirimleri, işletmelerin hizmet standartlarını yükseltmeleri ve müşteri memnuniyetini artırmaları için önemli bir rehberdir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz