Birsel Çetin adlı misafir, Şişli’de faaliyet gösteren 38 Hotel‘de yaşadığı olumsuz bir deneyimi paylaşarak bir şikayette bulunmuştur. İşte yerli müşterinin otel hakkında detaylı değerlendirmesi:

Otel ilk karşılamada evet güzeldi, konumu ve odalarının genişliği de iyi. Odamıza geldik, duşumuzu aldık, dinlenmeye geçtik. Saat 24.00 gibi uyumuşuz. Saat gece 01.30’da kapımız zorlanıyor, uyku sersemliğine ne olduğunu anlayamadım, iki adam kapıyı açmış içeri girmeye çalışıyor. Ben ‘Pardon, pardon, odada biz varız’ dedim, sonra bir durdular. Eşim uyandı, kapıyı kapattılar. Bir dakika sonra tekrar kapıyı zorlayıp açtılar. Ben yine bağırdım ‘Oda dolu’ diye. Anlayamadığımız, anlam veremediğimiz bir olay yaşadık. Eşim kalktı, kapıyı açtı. Ben gece gece tatsızlık olmasın diye eşimi gönder ‘Tamam, yanlışlık oldu herhalde’ dedim. Tabii uyku sersemliği de vardı, biraz da korktum. Ama sabah uyanıp daha sağlıklı düşününce ‘Biz neden bağırmadık, adamların arkasından neden sormadık’ dedim. Anlamsız bir geceydi, anlayamadık. Kartlar, her odanın kapısını mı açıyordu, yoksa çalışanlardan biri mi bunu yaptı? Sabah resepsiyondaki çalışanlara söyledik, fakat bilgileri yokmuş. Müdüre söyleyelim, haber verelim dediler. Ama bu gerçekten anlamsız bir rezaletti. İnşallah haber verirler, kim neden yapmış, bilgi verirler. Gece yaşadığımız olaydan sonra uyumak ne mümkün sanki, gene kapıyı biri zorlayacak gibiydi. Ki biz 15 günde bir iş için İstanbul’a geliriz, 8 yıldır farklı otellerde kalırız. Ama ilk defa böyle bir şeyle karşılaştık. Maalesef bu çok önemli ve can sıkıcı bir detay.

Bu şikayet, otelin güvenlik önlemleri ve müşteri hizmetlerinin yetersiz olduğunu ifade etmektedir. Otel yönetimi, bu tür durumların tekrarlanmaması için güvenlik önlemlerini gözden geçirmeli ve misafir memnuniyetini artırmak için gerekli adımları atmalıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz