Roomers Nişantaşı Hotel’de konaklayan Efe Talay, otelle ilgili olumsuz bir deneyim yaşayarak şikayette bulunmuştur. İşte misafirin yorumu:

Kesinlikle önermiyorum. Konforlu bir tatil için tercih ettiğiniz otelde kazanın patladığını ve iki gün boyunca sıcak su olmadığını düşünün. Daha sonrasında elektriğin gittiğini ve karanlık odada kalmak zorunda kaldık; açıklama olarak da jeneratörün yakıtının olmadığı söylendi. Maalesef işletme çok sorumsuz ve ilgisiz. Mekanlar çok bakımsız, duvarlar aşırı kirli, seramiklerin derzi kalmamış seviyesinde. Delik çarşafı ve lekelenmiş havluları yenileme zahmetinde bile bulunmamışlar. En içler acısı da otelden ayrılırken ‘kusura bakmayın’ bile denmemesi. Kötü bir deneyim yaşamak istemiyorsanız, kesinlikle başka bir otelde kalmayı düşünmelisiniz.

Bu şikayet, otelin genel bakım eksiklikleri, sıcak su sorunu ve elektrik kesintisi gibi ciddi sorunlar içermektedir. Otel yönetimi, müşteri memnuniyetini artırmak ve bu tür sorunları önlemek için gerekli önlemleri almalıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz