Yabancı turist Arya Mallick, İstanbul’daki Love DancePoint gece kulübünde yaşadığı şikayeti paylaştı. İşte misafirin mekanla ilgili detaylı değerlendirmesi:

İşletmede kapıdaki güvenlikten tutun barmenlere, dansçılara ve draqlara kadar her şey mi bu kadar varoş ve saçma olur. 10 yıl öncesinin mekanı olamazsınız anladık da en azından biraz daha kaliteli olabilseydiniz keşke. İçerde her yerde sigara içiliyor, bunu en yetkili mercilere, cumhurbaşkanlığına kadar şikayet edeceğim. Yaptırımları neye güvenerek çiğniyorsunuz, sorarlar adama. İçki fiyatları günümüz şartlarında bazılarına pahalı gelebilir. Benim aradığım yıllar sonra bu mekana uğradığımda kalitenin azıcık da olsa devam etmesiydi. 3000 TL harcadığım bir yerde azıcık da olsun saygı beklerdim. Umarım yakın zamanda kapatılırsınız.

Turizm Müfettişi olarak, Love DancePoint gece kulübünde yaşanan bu olumsuz deneyimi kamuoyu ile paylaşıyoruz. Müşteri memnuniyeti, bir işletmenin başarısı için kritik bir unsurdur ve bu tür geri bildirimler, iyileştirmeler yapılması adına önemlidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz