Crowne Plaza Istanbul – Harbiye isimli otelde konaklayan Orçun İrfan, otelle ilgili olumsuz bir deneyim yaşayarak şikayette bulunmuştur. İşte misafirin yorumu:

“3 – 5 Ekim 2023 tarihlerinde iş için konakladım. Ücreti şirketim ödeyecekti. Otel ile iletişime geçip mail order formunu mail ile aldık, kredi kartı bilgilerimizi girdik, gönderdik, ben giriş yapacağım gün rezervasyon bölümü ile görüşüp şahsen her şeyin yolunda olduğuna dair teyit aldım. Burada insanların başını derde sokmamak için isim yazmıyorum, ama hepsi notlarımda var.

Gece yarısına doğru otele yorgun argın vardığımda karttan çekim yapılamadığını öğrendim, kimse bana haber vermemişti. Durumu nöbetçi müdüre anlatmam, açıp mailleri göstermem filan hiçbir işe yaramadı, ‘Kredi kartınızdan provizyon almazsak oda açamayız’ dediler. Allah’tan kartım vardı, limit vardı da hallettik; yoksa Crown Plaza’ya güvenip gecenin bir vakti ortada kalacaktık.

Ertesi gün olayla ilgili kimse bana ulaşmadı, ben işin gücün arasında aradım, kostümlü peşlerinde sorun hallolsun diye. Bir özür dileyen de çıkmadı, otel adına.

Odalar, otel eski yüzlü, eşyalar eskimiş, odada askı yok, ütünün altı yanmış, gün boyu açık bırakılan klima odayı buz gibi yapmış ama klima sıcak ayarda çalışmıyor.

Sabah kahvaltısı küçük bir alanda veriliyor, erken saatlerden itibaren tıklım tıklım dolu. Sunulan kahvaltılıklar vasat. Kahvenizi alıp bahçeye çıkıyorsunuz ama otomatik kapı bozuk, dışarıda kalıyorsunuz…

Ben ne hizmetten, ne otelden asla memnun kalmadım, bir daha hayatta ne güvenirim ne gelirim.

Crown Plaza deneyimi gerçekte neye benzer merak ediyorsanız gidip ViaPort’a bakın. Burası ancak gölgesi olur.”

Bu şikayet, ödeme sorunları, hizmet kalitesi ve iletişim eksiklikleri gibi konularda birçok olumsuz deneyimi içermektedir. Otel yönetimi bu tür geri bildirimlere önem vererek hizmet kalitesini artırmalı ve müşteri memnuniyetini sağlamalıdır. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz