Four Sides Hotel Şişli, Harun Köroğlu isimli misafirin, otelde karşılaştığı sorunlar ve alınan hizmetin yetersizliği konusundaki şikayetiyle karşı karşıya kaldı. İşte Harun Bey’in otelle ilgili detaylı değerlendirmesi:

7 gün kaldığım otelin çok eksiği var. Acemi otelciler diyebileceğim bir kategoride. Çok otel gördüm ama bu oteli asla tavsiye etmem. Müşterinin bahane değil, anında ve yerinde çözüm beklediğini kavrayamamış bir müessese. Sorunlar daha check-in esnasında başladı. Önceden arayıp onaylatmama rağmen yanlış oda ayarlanmış. Sabah 5’te geldiğim ve çok yorgun olduğum için alelacele başka odada kalmayı kabul ettim. Aynı gün bütün eşyaları başka odaya taşımak zorunda kaldım. Otelde kaldığım süre boyunca asla klimalar soğutmadı. Banyonun kapı kolunu iyi takmamışlar, daha kapıyı ilk çekmede düştü ve çıkıştan 1 gün önce 2. defa uyarınca düzeltildi. Banyoda havalandırma menfezinin etrafı nemli ve sararmış, çok çirkin bir görüntü oluşturuyordu. Tuvalet kağıtları odamda yeterli değil. 4 kişi kaldığım odada her zaman sadece 1 tane, bazen temizlik yapılmış olmasına rağmen hiç yoktu. Resepsiyondan istemek zorunda kaldım ve cevap aynen şöyle: ‘Efendim, bilmiyorum. Bakayım, çekmecelere varsa asansörle yollayım.’ Şaka gibi ya. Bence oteli açmadan önce audit yapılması ve eksiklerin giderilip öyle açılması gerekirdi. Kısacası tam bir pişmanlık.

Bu tip şikayetler otel yönetimi için ciddi geri bildirimlerdir ve misafir memnuniyetini artırmak için sorunlar etkili bir şekilde çözülmelidir. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri paylaşmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz