Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini takip etmeye devam ediyoruz. Melis Embiyaoğlu isimli müşteri, Her Alem Ocakbaşı ile ilgili şikayetini şu şekilde paylaştı:

İyi olan tek şeyi yemekleri olan bir mekan. Hizmet ve tavır inanılmaz kötüydü. Biz doğum günü yemeği adı altında gittik ve doğum günü kişisinden bıçak kesmiyor diyerek hadsizce ve ısrarla para istediler. Garsonlar ilgili davranmak adı altında fazla laubali yaklaştılar. Üstelik çok ayıptır ki mekana ilk girdiğimizde ‘doğum günü olacak kişinin ensesi kalın mı’ diyerek (güya şakalaşma) hadsizce konuşmalar yapan garsonlarla muhatap olmak zorunda kaldık. Rahatsızlığımızı belli etmeye çalışınca da hesap ödediğimizde fiş resmen kucağımıza tavırlı olarak atıldı. Hizmet kısmında fazla laubali ve hadsizce tavırları var. Doğum günü kutlayacaksanız asla tercih edilmeyecek bir mekan…

Müşteri, Her Alem Ocakbaşı’nda yemeklerin iyi olmasına rağmen hizmetin kötü olduğunu ve garsonların hadsiz tavırlarından rahatsızlık duyduğunu belirtiyor. Özellikle doğum günü kutlaması sırasında yaşanan olumsuzlukları vurgulayarak mekanı tercih etmemeye yönlendiriyor. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz