Necati Cem Karademir isimli müşteri, Gasto Nişantaşı hakkında bir şikayet paylaştı. Müşterinin restoranla ilgili şikayeti şu şekilde:

Rezalet bir işletme. Yemeklerin soğuk ve kötü gelmesini bir kenara bıraktım. Söylediğimiz salatanın yemeğimiz bitmesine doğru gelmemesinden dolayı iptal etmek istedik. Garson öncelikle kendisi unuttuğu siparişin geciktiğini kabul edip, sonrasında hazırlamaya başladılarsa iptal edemeyeceğini iletti. Salatayı getirdikten sonra istemediğimizi söylediğimizde bunu iptal ederseniz benim maaşımdan keserler diye duygu sömürüsü yaptı. Hem yemeklerden memnun kalmadığımız hem de bu meseleyle ilgili şikayetlerimizi belirtmek adına restoran yetkilisini çağırdık. Yetkili bizi dinlemeden dahi ‘bu mesele niye bu kadar uzadı’ diyerek salatayı alıp gitmeye kalkıştı. Sonrasında şikayetlere ilişkin kendisi bizden özür de dilese hesabı söylediğimizde önümüzden aldığı salatanın yazıldığını gördük. Siz Araplardan falan devam abiler, bir daha yolum düşmez.

Bu şikayet, Gasto Nişantaşı’nın müşterilere karşı duyarsız bir tavır sergilediğini ve sorunlara çözüm bulma konusunda yetersiz kaldığını gösteriyor. Restoranın hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti konularında ciddi bir iyileştirmeye ihtiyacı olabilir. Turizm Müfettişi olarak benzer şikayetleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz