İstanbul Şişli’de bulunan St. Regis Brasserie restoranı, müşteri Tuğba Kurt‘un paylaştığı şikayetle gündeme geldi. Tuğba Hanım’ın detaylı şikayeti şu şekilde:

Sürekli gittiğim bir mekanda yaşadığım saçmalıktan bahsetmek istiyorum. Çünkü bu yaşadığımı başka bir kelime açıklayamaz. Arkadaşımla kahve içmek için soluklanmak istedik, bizi karşılayan restoran hostesi çıkışa yakın bir masaya yönlendirdi bizi. Mekanda en az on masa boşken bizi kenarda köşede bir masaya yönlendirmeleri restorandaki ilk dakikadan bizi rahatsız hissettirdi. Masayı değiştirmek istediğimizi söyledik. Restoran müdürü, iki garson birbirlerine bakıp bizi başka masaya alamayacaklarını, çünkü yemek için gelmediğimizi, kenardaki masaların sadece içecek sipariş ettiklerini söylediler. Fakat neredeyse herkes bir şeyler içiyordu. Bunu belirttik, yine bizim masayı değiştirmediler. Bunun üzerine huzursuzluğumuz arttı ve mekandan gitmek üzere çıktık. Sonra buraya yazdığım bütün fikirlerimi mekan müdürüyle paylaşmak istedim. Fakat kendisi asla oralı olmadı. Bize sergilenen tutum kesinlikle sınıfsal ayrımcılıktı. Yemek yeme veya kahve içme üzerinden başlanılan sınıfsal ayrım, bu şehirde severek gittiğim bu restorandan nefret etmemi sağladı. Umarım bu yorumu okurlar ve kendilerine çeki düzen verirler.

St. Regis Brasserie’nin müşteri memnuniyetini artırmak adına bu şikayetlere çözüm odaklı yaklaşması önemlidir. Turizm Müfettişi olarak, müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz