Şişli, Kore Şehitleri Caddesi üzerinde bulunan Seorabeol Korean Restaurant, yerli müşteri Kerem Beyin şikayetiyle gündemde. Kerem bey şikayetinde, mekanın güzel atmosferi ve çeşitli menüsüne olumlu bir bakış açısıyla yaklaşsa da garsonlar konusunda şikayetini paylaştı. İşte Kerem Beyin mekanla detaylı şikayeti:

Mekan gayet güzel, lezzet konusunda bir sıkıntı yok ve menüsü çok çeşitli ama küçük bir sorun var o da garsonlar. Yabancı uyruklu müşterisi fazla olan bir mekan. Yaklaşık 7 kereden fazla gittim ve her seferinde yabancı müşterilere ilgi daha fazla, haklı olarak bahşiş konusundan. Onun dışında garsonlar temaya biraz uymamış; yani bizimle ilgilenme şekilleri daha çok sanayi lokantası garsonu gibiydi.

Gitmeden önce aradık, rezervasyon için gerek yok dediler. Geldiğimizde yer yoktu, boş olan masada rezerve dediler. Biraz kapıda bekledikten sonra içeriye geçince garsonlarla iletişim kurmakta yine zorlandık, siparişi alması bir 15-20 dakika sürdü. Sonrasında istediğimiz et çeşidi yok dedi. Ben ısrar edip, ‘Yok mu bizim mi pişirmemiz gerekiyor?’ diye sorunca yine tam cevap alamadan mırın kırın ettiler. Sonrasında bizi ‘kendin pişirebildiğin masaya’ oturtup, eti şu kadar porsiyon almazsanız pişirmeli masaya geçemezsiniz dediler. Ben bu iletişim eksikliğine rağmen lezzetler için ara ara gelmeye devam ediyorum, fakat her gelişimde garsonlarla anlaşamıyorum.

Turizm Müfettişi olarak, müşteri şikayetlerini değerlendirmeye devam edecek, benzer şikayetleri takip edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz