İsmini açıklamak istemeyen bir otel müşterisi, Maltepe’de müşterilerini ağırlayan MaCity Hotel‘deki konaklamasına istinaden bir şikayet paylaştı. Müşterinin detaylı şikayeti şu şekilde:

Odalarda sigara içilmiş koku insanı çok rahatsız ediyor, ben dayanamayıp odadaki perdeleri halılara yataklara febreze alıp sıktım. Odalar çok eski acilen yenilenmesi gerekiyor. Yırtık duvar kağıtları, halı üzerinde sigara yanıkları, yataklar bile alt kısımları yırtık dökükdü. Odalarda yangın Alarm cihazi var ama Maalasef calismiyor. Banyodaki çöp kovası, tuvalet temizleyici fırçası herhalde 10 yıldır değişmemiş banyo kisminda hamam böceğide gördüm bilginiz olsun. Tek güzel yanı otel calisanlari. Kahvaltı güzeldi anladığım kadarıyla Otel den ayrı işletmecisi olan cafe kahvaltı sunuyor. Metro ya 10 dakika kaldırımları doğru dürüst olmayan caddeden yürüyerek ulaşabiliyorsunuz. Yinede otel çalışanlarına teşekkür ederim yardımlarından ve sicakkanlılıklarından ötürü.

Müşteri, oteldeki eski odaların ve sigara kokusunun rahatsız edici olduğunu belirtirken, çalışanlara olan olumlu yaklaşımını da dile getiriyor. Otel yönetimi, müşteri şikayetlerine önem vermeli ve gerekli iyileştirmeleri yapmalıdır. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz