Beyoğlu’nun bilinen otellerinden Radisson Blu Hotel İstanbul Pera’da yaşanan sorunlarla ilgili Renato Amorim isimli yabancı misafir dikkat çekici bir şikayet paylaştı.

Yabancı misafirin ifadesine göre, otelde yaşanan ilk şikayet, konaklamanın ilk günü odalarının yanlışlıkla başka bir misafire verilmesi oldu. Bu durum, odalarına başka bir kişinin girmesine ve büyük bir güvenlik sorununa yol açtı. Yaşanan bu olaya karşı yapılan şikayetin ardından otel personelinin sadece basit bir özürle yetindiği belirtildi!

Ayrıca, otelden ayrılma günü sabah saat 6:00 civarında, misafirin odasına, 6:30’daki tur için çıkış yapmaları gerektiğini bilen bir otel çalışanının, mini barı kontrol etmek amacıyla zorla girdiği iddia edildi. Bu sırada Renato Amorim’in duş almakta olduğu ve kız arkadaşının giyinmekte olduğu ifade edildi. Misafirlerin personele “daha sonra geri gelmesi gerektiğini” söylemelerine rağmen, çalışanın odalarına girmekte ısrar ettiği belirtildi.

Bunun yanı sıra, banyodaki aynanın kırık olduğu ve odanın manzarasının eski bir binaya baktığı, bu nedenle beş yıldızlı bir otel için uygun olmayan bir manzaraya sahip olduğu ifade edildi. Ayrıca, odaların hoş görünüme sahip olmasına rağmen duman kokusuna sahip olduğu, oysa kişiye özel bir kat olmasına rağmen odaların duman içerdiği belirtildi. Misafir şikayetinde otelin tek olumlu yanının iyi bir konumda bulunması olduğunu belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz