Suadiye Otel’i ziyaret eden S. Kandemir, otel deneyimi hakkında çarpıcı bir yorumda bulundu. Kandemir’in paylaştığı bilgilere göre, odalarda oluşan kanalizasyon kokusu ve diğer çeşitli sorunlar konaklamayı olumsuz etkilemiş. Yorum şu şekilde:

Odalar kanalizasyon kokuyor, fareyi kafeste koysan dayanamaz kaçar. Resepsiyona söylüyorsun, çalışan bayan şaşırıyor, ‘Hiç olmaz’ diyor, oysa 2 yıllık yorumlarında bile yazıyor. Başka odaya alıyorlar, orası da kokuyor. TV si de bozuk, başka odaya alıyorlar, oda az kokuyor ama dışarıdan gelen restaurant seslerinden dinlenilmiyor. Otele sabah rezervasyon yaptırdım. Tabii ki, ‘Bizim odalarımızda insan konaklayamaz’ demedikleri için, ben de saat 22’de giriş yapabildiğim için başka otel için şansım da kalmadı. Otelde tek müşterinin memnuniyeti için uğraşan kişi Bora Bey, onun dışında otelde koku da personelleri de felaket…

S. Kandemir’in bu detaylı ve olumsuz yorumu, Suadiye Otel’de yaşanan ciddi sorunları ve konaklayan misafirlerin karşılaştığı memnuniyetsizlikleri gözler önüne seriyor. Otel yönetimi, bu tür şikayetleri dikkate alarak sorunlara çözüm bulma yolunda adımlar atmaya çalışmalıdır. Müşteri memnuniyetine odaklanan bir hizmet anlayışı, otelin itibarını korumak açısından büyük önem taşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz