Bodrum Yalıkavak Marina’da faaliyet gösteren ve iddialı bir balık restoranı olarak bilinen Sait, Melike Akça isimli misafirin yaşadığı olumsuz deneyimle gündeme geldi. Akça, oğluyla birlikte ziyaret ettiği mekanda manzaranın güzel, yemeklerin ise iyi olduğunu belirterek, hesap konusunda yaşadığı memnuniyetsizliği dile getirdi. Melike Akça’nın yorumu şu şekilde:

Oğlumla gittiğimiz Sait’te güzel bir kazık yedik. Manzarası güzel ve yemekler iyi ama müşteriyi kazıklamak ve daha çok yedirmek üzerine bir anlayış affedilemez. Bir daha gitmem, kimseye de tavsiye etmem. 2 kişi 6700 TL hesap ödedik, nefes almadan arka arkaya getirilen, sormadan ızgaraya atılan bir levreğe 2000 TL yazmışlar, iptal dahi edemedik. Uzun boylu bir garsonumuz vardı, ismini bilmem, o kendini iyi bilir; işletme herhalde kendisine prim falan veriyor. Bodrum Yalıkavak’ta Sait’e giderseniz, kazıklanmaya hazırlıklı olun 🙁

Melike Akça’nın bu çarpıcı yorumu, Sait Restoran’ın müşterilerini şaşırtan bir hesap politikası izlediğini ve yaşanan bu durumun müşteri memnuniyetini ciddi şekilde etkilediğini gösteriyor. Restoranın bu tür şikayetlere nasıl bir cevap vereceği ve müşteri ilişkilerini nasıl düzelteceği önemli bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Turizm Müfettişi olarak müşterilerin sesini duyurmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz