Amerikalı turist Sigríður, Hotel Cooks Club Alanya’daki konaklamasından memnuniyetsizliğini dile getirdi. Otel odasında yapılan temizlik ihlalleri ve balkonda bulunan bir prezervatif, tatilini olumsuz etkiledi.Misafir, 5. katta bulunan odasının temiz olmadığını iddia etti. Özellikle dikkat çeken nokta ise balkonda bulunan prezervatif oldu. Konuyla ilgili resepsiyona başvurduğunda, personelin rüzgarla gelmiş olabileceği yönünde açıklama yaptığını belirtti. Misafir resepsiyonun temizlikle ilgili iddiaları reddetmesine rağmen, odanın durumunu düzeltme konusunda bir özür dahi alamadığını ifade etti.

Misafir resepsiyonun temizlikle ilgili iddiaları reddetmesine rağmen, odanın durumunu düzeltme konusunda bir özür dahi alamadığını ifade etti.

Eksikliklere dair fotoğrafları olduğunu belirten Sigríður, resepsiyonun odanın temizlendiği yönündeki iddialarını yalanladı. Turizm Müfettişi olarak bu tür durumları ortaya çıkarmaya ve turistlerin haklarını savunmaya devam edeceğiz. Hotel Cooks Club Alanya’nın konuklarına temiz ve düzenli bir konaklama deneyimi sunma sorumluluğunu hatırlatıyor, benzer durumların yaşanmaması için işletmelerin daha özenli olmalarını talep ediyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz